De camping

Wij nodigen u uit om een fijne vakantie op onze camping door te brengen, van waaruit uw ontdekkingstocht door mysterieus Transsylvaniλ begint. U vindt naast alle nodige voorzieningen ook grappige kunstuitingen
die de camping een sfeervol karakter geven. Het terrein ligt aan de rand van het dorp grenzend met de kampeerweide aan een ondiepe rivier. Lopend bereikt u via de achteruitgang deze rustige natuurlijke omgeving. Voor veel kinderen nog een echte ontdekkingstocht. Buiten de poort aan de voorzijde staat u meteen in het echte Roemeense leven. De hele zomer ziet u ’s morgens en ’s avonds een grote kudde paarden en koeien voorbijkomen. Het is een belevenis om te zien hoe behendige ruiters de dieren dwars door de rivier en over de paden door het dorp leiden. Onwillekeurig roept het tafereel nostalgische beelden op als uit een oude western.
Op de ruime kampeerweide is zowel in de zon als in de schaduw plaats voor iedereen met tent, caravan of camper en zijn er diverse aansluitingen voor electra (6 Amp.CEE). De sanitaire voorzieningen zijn modern en worden meerdere keren daags goed gereinigd. De camping is in de maanden april tot en met september dagelijks geopend. Wij spreken naast Nederlands tevens Engels, Duits en Roemeens. Als service bieden wij de mogelijkheid uw kleding door ons te laten wassen en te drogen. Ook is het mogelijk een caravan, meerdere tentjes of een eenvoudig 2-kamer appartement te huren.
Op verzoek organiseren wij zelfs een spannende rit met paard en wagen. In voor- en naseizoen kunt u in ons sfeervolle kamerrestaurant van een heerlijk menu genieten. Elke dag wisselend volgens de culinaire fantasie van de kok. Op verzoek kunnen we ook een traditioneel Roemeense diner aanbieden. Graag ‘s morgens reserveren. Pofta Buna!! Honden zijn welkom, mits aangelijnd en buiten het terrein uitlaten.Tarieven De Oude Wilg (Euro)

Volwassenen€ 3.50
Kinderen t/m 4 jaar gratis
Kinderen 4 t/m 14 jaar€ 2.50
Caravan€ 3.20
Camper€ 4.00
Tent vanaf€ 2.00
Auto€ 1.40
Motor€ 1.15
Elektriciteit€ 2.50
Wasmachine€ 3.50
Droogmachine€ 3.50
Wassen & Drogen samen€ 6.00
Toilet & Douche w.w. incl.
Legen afvalwater tank€ 2.50
 
Verhuur:
Appartement€ 17.50
Caravan€ 15.00
Trekkerstent 3 pers.*€  9.50

* € 2,00 retour als de tent na gebruik schoon is.

Onze tarieven zijn in Euro en worden op dag van betalen omgerekend in Lei (koers BRN).